Coaching

Als coach loop ik een stuk met je mee.

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig is om zicht te hebben op je eigen verstrikking. Als er dan een coach met je meekijkt, kan er veel helder worden. En dan is keuzes maken om eruit te komen ineens een stuk makkelijker.

Onderwerpen waar we samen naar kunnen kijken zijn bijvoorbeeld:

Werk en studie wensen

Communicatie met je partner, familie, vrienden en collega’s

Zelfvertrouwen

Je energiebalans (werk, voeding, beweging en rust)

Hoe werk ik?

Allereerst kijk ik met je of we samen willen werken tijdens een vrijblijvende kennismaking.  
Je gaat jouw leervraag formuleren. Daarmee gaan we aan de slag in een aantal sessies die we van tevoren afspreken. De sessies duren ongeveer een uur.
Door middel van vragen die ik stel en oefeningen die we doen, krijg je iedere sessie meer helderheid.

Ik gebruik technieken zoals onder anderen Transactionele Analyse (TA), Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werk.

Interesse?

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

'Laura is een fijne professionele coach. In 6 sessies heb ik samen met Laura aan verschillende thema’s gewerkt waar ik graag in wilde groeien, begeleiding zocht. Laura wist altijd met verschillende oefeningen mij inzichten te geven die ik al in mij had, maar door haar coaching naar boven kwamen. Eigenlijk precies wat ik van een coach verwachtte, je zelf je kwaliteiten laten inzien. Ik heb veel geleerd in de sessies, heb er nog steeds profijt van.'
Irene
'Ik had een heel leuk introductie gesprek met Laura. Zij gaf mij alle ruimte om te onderzoeken waar ik verandering in mijn leven wilde. Elke van de vijf sessies waren waardevol en ze kon heel goed aanvoelen waarmee ik zat. Soms hadden we het over hele andere dingen dan waarvoor ik eigenlijk hulp zocht, maar juist deze sessies waren het meest bijzonder. Ik heb heel veel aan onze coaching gehad en heb in korte tijd meer geleerd dan ik had verwacht.'
Julia